Sport

Dinamo-CFR Cluj, duelul din finala Cupei României

 CFR Cluj este cea de-a doua finalistă a Cupei României, după ce s-a impus joi seara pe teren propriu contra formației ASA Târgu Mureș.

Cristi Bud a deschis scorul în minutul 17 după o greșeală a lui Muth și tot el a stabilit scorul final 2-0, în urma unui șut de la marginea careului. Cu un minut înainte de final, oaspeții au rămas cu 10 oameni pe teren după ce Voiculeț l-a faultat din spate pe Jakolis.

Clujenii s-au impus cu 2-0 și se vor bate cu Dinamo pentru câștigarea trofeului Cupei României.

Echipa antrenată de Mircea Rednic s-a calificat în ultimul act al competiției după remiza 2-2 de miercuri seara contra Stelei.

Steaua și Dinamo s-au luptat pe Arena Națională pentru un loc în finala Cupei, câștigat în final de alb-roșii. Primii care au marcat au fost steliștii prin Enache în minutul 17.

Bourceanu și-a lăsat echipa în 10 după un fault neînțeles asupra lui Gnohere.

După terminarea pauzei, Dinamo a egalat printr-un șut de excepție al lui Ekeng.

Doar un minut a ținut bucuria, steliștii revenind în joc prin golul lui Chipciu. După o bâlbă în careul advers, Puljici a stabilit scorul final 2-2 care o trimite pe Dinamo, după o pauză de 4 ani, în finala Cupei.

CFR Cluj-Dinamo va avea loc pe 10 mai, atunci când vom afla cine este deținătoarea Cupei României din acest sezon.

 

Redactor: Oana Pințoi

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top