Sport

Ion Țiriac anunță că nu va mai acorda trofeul turneului de la Madrid

Potrivit Digi24, Ion Țiriac a trimis o scrisoare președintelui Asociației Jucătoarelor Profesioniste de tenis, Steve Simon, prin care a anunțat că a decis să suspende acordarea trofeului din cadrul turneului de la Madrid, urmare comentariilor agresive venite din partea Women’s Tennis Association (WTA) cu ocazia prezenței lui Ilie Năstase la festivitatea de decernare a premiului din luna mai.

„Urmare comentariilor publice agresive ale WTA în legătură cu acordarea Trofeului Madrid în acest an, în prezenţa domnului Ilie Năstase, vă informez prin prezenta că am decis să retrag acordarea trofeului meu la competiţia feminină. WTA nu este împuternicită să-mi cenzureze libertatea de a face o invitaţie specială la acordarea trofeului”, a transmis Ion Țiriac președintelui Asociației Jucătoarelor Profesioniste de Tenis, Steve Simon.

“Acest trofeu este un simbol oferit de mine personal câştigătorului turneului şi pot fi prezent eu însumi sau printr-un invitat ales de mine la ceremonia de acordare a trofeului. În acest an, invitaţia mea a fost acceptată de domnul Ilie Năstase. Am fost informat că WTA l-a amendat pe proprietarul turneului pentru că a permis invitatului meu să participe pe teren la festivitatea de premiere. Din nou, consider acest comportament al WTA drept consecvent agresiv, în afara competenţei WTA”, a mai spus omul de afaceri în scrisoarea trimisă.

Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu de către Federația Internațională de Tenis, din cauza comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup de la Mamaia, urmând ca acesta să nu mai aibă acces la Grand Slam de la Roland Garos și Wimbledon.

Sursa Foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top