Sport

Meciul Mayweather vs. McGregor, anunțat oficial

Una dintre cele mai așteptate lupte din istoria sporturilor de contact urmează să aibă loc la Las Vegas, pe 26 august, între Conor McGregor și Floyd Mayweather Jr.

După multe luni în care înfruntarea dintre cei doi părea doar un vis al fanilor boxului și artelor marțiale mixte, aceasta a devenit realitate. Confirmarea a venit din partea amândurora pe rețelele sociale, iar miercuri, Dana White, președintele UFC, a făcut anunțul oficial.

Mult-așteptatul meci de box va marca o premieră: este pentru prima dată când un campion din UFC alege să boxeze împotriva unui boxer profesionist. Considerat unul dintre cei mai buni sportivi din istoria boxului, Mayweather este neînvins și, dacă va câștiga, va deveni primul boxer din istorie cu un record de 50-0.

Conor McGregor, campionul UFC la categoria ușoară, intră în meci cu șansa a doua, însă cu un munte de încredere în sine. „Nimeni nu știe de ce sunt capabil în box. Când voi intra în ringul acela, voi șoca întreaga lume. Credeți-mă, îl voi opri pe Floyd,” a declarat irlandezul, care a făcut istorie în noiembrie anul trecut, după ce l-a învins pe Eddie Alvarez, devenind primul campion la două clase diferite de greutate.

Ambii sportivi vor avea câștiguri financiare enorme de pe urma meciului de pe 26 august, estimându-se că McGregor va obține mai mulți bani din această luptă decât în întreaga sa carieră.

Surse foto: thesun, rollingstone.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top