Sport

Meciul dintre Sorana Cîrstea si Anastasija Sevastova, întrerupt din cauza ploii

Meciul Sorana Cîrstea-Anastasija Sevastova, din turul doi al Miami Open va fi reluat vineri, 24 martie, în jurul orei 18:00, ora României. Partida dintre cele două jucătoare de tenis s-a oprit la scorul de 6-6, în primul set, după aproape o oră de joc. Organizatorii turneului american au anunțat întreruperea partidelor printr-un mesaj pe contul oficial de Twitter al Turneului.

Caștigătoarea acestei partide o va întâlni în turul următor pe Caroline Wozniacki, sportiva aflată acum pe locul 12 în clasamentul WTA. În primul tur al turneului de la Miami, Sorana Cîrstea a trecut de Monica Puig, în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Pentru parcurgerea turului secund, Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de 22,325 de dolari și va avea 35 de puncte în clasamentul WTA, iar în cazul în care va trece în turul trei, românca va primi un cec în valoare de 41,350 de dolari și 65 de puncte în ierarhia mondială.

Autor: Carla Anghel

Sursa foto: 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top