Gaming

Hyperflash vă trimite la Dreamhack Bucharest 2015

Dreamhack-Bucharest-2015-visualHyperflash organizează un mic concurs prin care toți participanții au șansa să câștige una din cele 10 invitații puse la bătaie, tot ce trebuie să faceți este să citiți cu atenție regulamentul și să răspundeți corect la o scurtă întrebare aflată la sfârșitul articolului acesta.

DETALII DESPRE CONCURS:

1. Premiul constă într-o invitație cu acces de 3 zile între perioada 24-26 aprilie la Dreamhack Bucharest 2015.

2. Participantul are dreptul la o singură invitație.

3. Pentru a intra în posesia invitației, câștigătorul trebuie să trimită datele de contact unui membru al Hyperflash.

4. Premiul (invitația) va fi trimis pe e-mail-ul încris de participant. Invitația este un document pdf ce conține un cod de bare. Invitația va fi printată de către câștigător și se va prezenta la intrarea în Sala Polivalentă, în timpul DreamHack Bucharest 2015. Invitația nu trebuie decupată, colorată sau modificată. Fiecare invitație are un cod unic de bare, iar la prima scanare a acestuia, codul este introdus în baza de date, iar deținătorul primește o brățară de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015. A doua scanare a aceluiași cod de bare va fi respinsă de sistem, iar deținătorului nu-i va fi permis accesul la festivalul DreamHack Bucharest 2015. Prin urmare, responsabilitatea ca invitația să nu ajungă la altă persoană, ci doar la cea desemnată, aparține exclusiv utilizatorului adresei de e-mail furnizate de participant.

REGULAMENT:

1. Share postării de pe facebook pe pagina personală (Public)

2. Trebuie răspuns corect la întrebarea propusă SUB FORMA UNUI COMENTARIUL LA POSTARE DE PE PAGINA DE FACEBOOK HYPERFLASH pentru a putea intra în posesia invitației.

3. Concursul se va termina pe 22 aprilie

4. Extragerea câștigătorului se va face pe 22 aprilie iar câștigătorul se va posta într-un video publicat pe canalul HyperflashTV de Youtube.

5. Premiile nu pot fi convertite în bani.

6. Acest concurs nu este administrat sau asociat cu PGL, brandul Computergames, organizator DreamHack Bucharest 2015.

7. În cazul constatării folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

8. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.

ÎNTREBAREA:

Care vor fi comentatorii turneului Champions of the Storm, în cadrul Dreamhack Bucharest 2015?

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top