Cultural

HyperFlash – vizită la Centrul Generații

În întâmpinarea zilei de 1 iunie, echipa Hyperflash a vizitat, și în acest an, Centrul Comunitar Generații, aflat sub patronajul Fundației Principesa Margareta a României (FPMR). Membrii echipei s-au mobilizat, aducându-le copiilor jucării, hăinuțe, cărți și participând la diferite activități alături de cei mici.

FPMR încurajează copiii, adolescenții, dar și vârstnicii să uite de probleme, chiar și pentru câteva ore, astfel încât, la sfârșitul zilei pe care aceștia o petrec împreună să rămână cu momente frumoase și cu noi cunoștințe acumulate.

Educaţia nu este singurul scop al FPMR, dar este întotdeauna o prioritate în programele derulate. Pentru a preveni abandonul școlar, Fundația colaborează cu școlile sau grădinițele din comunitate. Începând cu nevoile copiilor din aceste comunități vulnerabile, organizația oferă sprijin și servicii integrate familiilor acestor tineri.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top