Artiști

Ultimele bilete la Concertul extraordinar de colinde “Andra for Hope”

Deși abia au fost puse în vânzare ieri, au mai rămas foarte puține bilete disponibile pentru concertul caritabil “Andra for Hope”, programat pe 5 decembrie la Ateneul Român. Solista va interpreta colinde, alături de Orchestra Romanian Sinfonietta dirijată de Andrei Tudor. 

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate în sprijinul programului de prevenire a separării copilului de familie derulat de Fundația Hope and Homes for Children, prin care se dorește ca familiile cu posibilități reduse, să nu își abandoneze copiii la orfelinat.

„Am acceptat fără ezitare să susțin pro-bono acest concert caritabil. Sunt fericită că, prin muzica mea, pot ajuta copiii vulnerabili, din familii cu venituri mici, copii care riscă să ajungă în grija statului din cauza problemelor financiare sau copii care sunt crescuți în orfelinate. Pregătesc concertul acesta de colinde cu multă grijă și emoție, vreau să transmit publicului ce mult înseamnă pentru mine familia, sărbătorile petrecute cu cei dragi, acasă. Voi cânta din tot sufletul pentru această cauză. Sper că banii donați vor schimba viețile multor copii”, a declarat Andra, citată de unsitedemuzica.ro.

Text: Cristian Tănase

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top