Culinar

BURGERFEST 2018

Cea de-a 4-a ediție a BURGERFEST va avea loc în perioada 11-13 mai, la binecunoscuta locație din Barbu Văcărescu 162-164. Fiind singurul festival exclusiv de burgeri din România, în cadrul acestuia se adună aproximativ 27 de restaurante din întreaga țară.

Pe lângă cele peste 70 de sortimente de burgeri, participanții vor avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte și bineînțeles, de un DJ care se va ocupa de ambianță. Nu vor lipsi nici activitățile extra la care sunt așteptați atât adulții, cât și cei mici.

Pe parcursul celor 3 zile de festival se va desfășura una dintre cele mai așteptate competiții din cadrul evenimentului. Pentru competiția „Cel mai bun burger” sunt invitați să participe atât restaurantele, cât și persoane din public care consideră că se pricep la burgeri.

Accesul la BURGERFEST  se face pe baza unui bilet care poate fi cumpărat înaite de pe iabilet.ro sau care poate fi achiziționat în ziua festivalului. Prețul unui bilet este 18 lei (pentru o singură zi ) sau 30 lei pentru toată durata festivalului (early bird).

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top