Artiști

Direcția 5, live la Sala Palatului

Direcția 5Direcția 5 concertează în această seară la Sala Palatului de la ora 20:00. Concertul “Live în București” se anunță a fi unul dintre cele mai emoționante momente pe care trupa le va împărtăși publicului prin hiturile pe care le-au lansat de-a lungul celor 26 de ani de existență, și prin care vor readuce în concert atmosfera muzicii hippie a anilor ’70, dar și povestea magică a iubirii.

Trupa a mai lansat recent și piesa “Am știut”, o poveste de dragoste plină de optimism, zâmbete și sentimente, pe care le ai atunci când te trezești dimineața alături de jumătatea ta. Piesa se va regăsi pe albumul “Happy Days”, material discografic ce urmează să fie lansat în luna noiembrie.

Anul trecut, odată cu sărbătorirea a 25 de ani de carieră, Direcția 5 a lansat albumul “Love, Peace and Harmony”. Formată din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Șeicărescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, Direcția 5 s-a înființat în 1991 la București. În cei 26 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume și zeci de piese.

Text: Irina Aanicai

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top