Sport

Gheorghe Dinu este noul președinte al lui Dinamo

dinuÎncepând de astăzi, Dinamo are un nou președinte. Asta după ce la începutul săptămânii, Ionuț Negoiță a anunțat încetarea colaborării cu Daniel Stanciu și Constantin Anghelache. Variantele vehiculate în presă su fost Cristi Munteanu, Florin Prunea și Dinu Gheorghe, insă, cel din urmă a ales pentru a prelua frâiele echipei din Ștefan Cel Mare.

Cel supranumit “Vamă” a mai condus echipe precum Rapid, Brașov și Astra.

Din cauza perioadei defectuoase prin care trece Dinamo, inclusiv rezultatele slabe înregistrate sezonul ăsta, locul lui Flavius Stoican pe banca tehnică se clatină. Surse digisport.ro anunță că el va fi înlocuit din vară. Pe lista noului președinte al roș-albilor se află numele a trei antrenori cu care acesta a mai colaborat până acum: Răzvan Lucescu, Mircea Rednic și Daniel Isailă.Actualul antrenor al ploieștenilor ar avea cele mai mari șanse de revenire, mai ales că acordul cu cei din Ploiești se încheie la sfârșitul sezonului.

Rednic este ultimul antrenor care a adus un titlu în Ștefan Cel Mare, în 2007 și a fost la două goluri distanță de grupele Champions League.

Revenind la Dinu Gheorghe, acesta a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă și urmează să implementeze la Dinamo o nouă idee, un nou suflu, noi reguli, care prin acțiunile sale să-I aducă, din nou, pe câini pe culmile succesului.

”Au mai fost tatonări cu Dinamo, dar nu s-a realizat. Îmi doresc ca acesta să fie ultimul club la care voi activa. Sper să plec de aici cu ceva, adică trofee și performanțe.

Am venit cu o dorință extraordinară de a realiza ceea ce știu că trebuie să realizeze Dinamo. Prima dată am fost pe stadion la un Dinamo – Real Madrid. Mi-aș dori să jucăm din nou cu Real Madrid”, a pus Dinu Gheorghe, informează gsp.ro.

Foto: digisport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top