Muzică

INNA – Heaven

Mult așteptatul single a lui INNA este aici. Fanii acesteia au fost nerăbdători la apariția noii piese “Heaven“. Videoclipul oficial este filmat în Mauritius, într-un celebru resort pe nume Shangri-La.

urban.ro

urban.ro

John Perez, regizorul videoclipului face parte din categoria celor mai importanţi cinematografi la nivel internaţional. Artişti precum: Shakira, Rihanna, Alicia Keys, Lady Gaga, Beyonce şi Jay-Z au lucrat alături de el.

INNA a colaborat adesea pentru videoclipurile sale postate pe YouTube cu Khaled Mokhtar, asistent de regie şi editor.

Andra Mantea ( make-up ) şi RDStyling au avut grijă de imaginea artistei din acest videoclip.

Sunt foarte bucuroasă să lansez ‘Heaven’. Este una dintre piesele de care chiar m-am îndrăgostit la prima ascultare şi pe care fanii mei o aşteapta cu nerăbdar. Este sound-ul ideal pentru vară, sper să vă bucuraţi de ea”, a declarat INNA.

INNA a susţinut anul acesta numeroase concerte în Europa şi Mexic. Artista a participat de asemenea la radiouri şi emisiuni. În programul său vor urma concerte în Europa la festivaluri din Finlanda şi Estonia. Nici Mexicul nu va fi ocolit, unde pe 2 iulie va cânta pe aceeaşi scenă cu Steve Aoki şi Deorro, DJ renumiţi la nivel mondial.

În vara aceasta playlistul fanilor se va umple cu noi piese pe care INNA  le va lansa. STAY TUNED !

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top