Muzică

O singură zi şi trei videoclipuri noi!

Ziua de ieri ne-a bucurat pe toţi, nu cu unul, nici două, ba chiar trei videoclipuri noi! Şi mai mare este bucuria când afli că toate aparţin artiştilor noştri români.

Jo, care ne-a încântat pe toţi cu piesa Şoapte de patru luni încoace, a lansat melodia Până vara viitoare, împreună cu Randi, fost membru al formaţiei Morandi. Piesa este una de dragoste şi are un ritm relaxant, spre deosebire de celelalte piese lansate în aceaşi zi.

Dacă Jo şi Morandi au ales să lanseze o piesă în limba română, Raluka a optat pe limba engleză. No Question este o melodie fresh care vorbeşte despre libertate şi are parte de un videoclip în care Raluka este, ca întotdeauna, plină de atitudine.

Tot pe ritmuri fresh au optat şi binecunoscutele Inna şi Alexandra Stan. Cântăreţele au colaborat pentru melodia We Wanna şi l-au inclus în proiectul lor şi pe artistul sud-american Daddy Yankee. Piesa, un mix de limba engleză şi spaniolă, va fi cu siguranţă hitul verii!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top