Sport

Fostul stelist Eric Bicfalvi a semnat cu Dinamo

Dinamo a parafat marți al zecelea transfer din această iarnă, după aducerea lui Eric Bicfalvi în Ștefan Cel Mare.

56c324d095f9cfae48000000

Bicfalvi a jucat din 2007 până în 2012 la echipa din Ghencea, iar odată cu acest transfer, dinamoviști pot considera ca s-au răzbunat după ce Steaua a cumpărat mai mulți jucători cu trecut dinamovist.

Zilele trecute, Mircea Rednic a anunțat că va mai face un transfer, dar nu a vrut să ofere niciun nume. Au apărut zvonuri că ar fi fost vorba de Gicu Grozav sau de Eric Bicfalvi, al cărui tranfer s-a și concretizat în cele din urmă.

Bicfalvi a semnat cu echipa alb-roșie un contract pe 6 luni, fiind liber de contract după despărțirea de echipa chinează  Liaoning Whowin, potrivit DigiSport.

Jucătorul se declară mulțumit de alegerea făcută și speră să se înșeleagă bine cu fanii.

“Sper ca totul în viitor să fie bine, atât pentru mine, cât şi pentru club. Cred că este o alegere bună pentru mine. Am avut o ofertă din străinătate, dar nu a fost ceva ce mi-am dorit, mai ales acum, după aventura din China. Dinamo e, totuşi, Dinamo, iar în al doilea rând pentru că suntem angrenaţi în trei competiţii. Sper să câştigăm măcar una dintre ele, dar ştiu că ne vom lupta pentru toate trei.

Am petrecut cinci ani frumoşi la Steaua, dar sunt jucător profesionist. Pentru mine acum sunt prioritare echipa naţională şi echipa Dinamo. Voi încerca să dau maximum pentru club şi aş fi ipocrit să spun că nu mi-aş dori o convocare. Nu e o chestie de adoptat, e de jucat bine fotbal. Dacă voi avea evoluţii bune şi vom avea trofee, nu cred că vor fi probleme cu suporterii”, a declarat Bicfalvi pentru DigiSport.

Eric Bicfalvi are în palmares 82 de meciuri în Liga 1, marcând de trei ori. El a mai jucat la Jiul Petroșani, Gloria Buzău și Steaua. Acesta a jucat și în prima ligă din Ucraina pentru Volyn Lutsk, unde a înscris 26 de goluri în 72 de meciuri.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top