Sport

Valentin Costache, omul meciului Dinamo-Botoșani

Până duminică, puțini erau cei care auziseră de tânărul jucător Valentin Costache. Partida de aseara va fi cu siguranță una pe care mijlocașul de 17 ani nu o va uita prea curând.

RPS5652-660x400

Mircea Rednic l-a folosit pentru prima dată titular, iar fotbalistul nu a ezitat să confirme încrederea antrenorului.

Costache a mai jucat o dată pentru echipa mare a câinilor, când a intrat în locul lui Bogdan Gavrilă, într-o remiză de 1-1 contra clujenilor de la CFR.

Dinamo l-a transferat în 2014 pe Valentin Costache de la Clubul Școlar Sportiv 2. El a marcat de două ori pentru echipa alb-roșie chiar într-o partidă contra rivalilor din Ghencea, când juniorii B s-au impus cu 3-1.

Meciul de duminică seara nu va fi uitat prea curând de noua speranță din Ștefan Cel Mare. Primul gol marcat în tricoul echipei sale de suflet este un pas înainte, un merit, dar și o responsabilitate care îl obligă să fie mereu tot mai bun.

“Vreau să le mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Golul marcat înseamnă un pas înainte, dar trebuie să muncesc mai mult și sper să fie totul bine. După gol, m-am bucurat alături de părinții mei, au fost la meci. Am avut emoții la început, dar mi-am revenit pe parcurs.

Sper să o țin tot așa, cu realizări. O să țin tricoul pentru mine, l-am dat familiei mele. Mingea nu am luat-o, pentru că nu am dat trei goluri”, a spus Valentin Costache la finalul meciului.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top