Sport

Vară incendiară pentru iubitorii fotbalului din România!

Se anunță o vară incendiară pentru iubitorii fotbalului din România! Echipe precum Real Madrid, Liverpool sau Bayern Munchen sunt așteptate în 2018 la București să joace împotriva Stelei!

Vara anului 2018 le poate aduce microbiștilor din România un patrulater de excepție, chiar la București. “Se pregătește un proiect grandios pentru iubitorii fotbalului de la noi, iar Steaua este echipa din România aleasă să participe la acest eveniment. Avem nevoie de o vară memorabilă pentru cei care iubesc fotbalul”, spun surse citate de Gazeta Sporturilor.

Invitate la București ar urma să fie echipele Real Madrid, Liverpool și Borussia Dortmund sau Bayern Munchen. În cazul în care una dintre aceste echipe va refuza oferta, există și variante de rezervă.

“Dacă vor refuza, variante de înlocuire ar fi Galatasaray sau Fenerbahce, echipe care au mii de fani în România”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor o sursă din cadrul firmei care pregătește evenimentul. Potrivit sursei citate, în contractele cu aceste echipe se va pune o clauză conform căreia, fiecare echipă trebuie sa vină cu 80% dintre vedete.

Nu este pentru prima dată când la București se încearcă organizarea unui astfel de patrulater. Au mai existat discuții și în 2015 și în 2016, însă nu s0au concretizat.

Text: Alex Mărunțelu

Foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top