Sport

Sergiu Hanca, interviu pentru Hyperflash: Ziua în care am semnat cu Dinamo a fost ziua cea mai frumoasă

Sergiu Hanca este primul transfer realizat de echipa din Ștefan Cel Mare în pauza competițională. Este tânăr, talentat și este considerat unul dintre oamenii de bază ai lui Dinamo.

Și-a început cariera la FC Snagov, de unde a plecat la FC Bihor. ASA Târgu Mureș este echipa care l-a promovat în fotbalul mare și unde a cunoscut cele mai mari reușite de până acum.

sergiu

Deși a avut mai multe oferte de transfer după plecarea de la Târgu Mureș, Hanca a ales cu sufletul și a ajuns la echipa mult visată.

Imediat după semnarea contractului a declarat că ziua în care a venit la Dinamo a fost cea mai frumoasă din viața sa.

Se declara un băiat ambițios care niciodată nu renunță. Ce părere are Sergiu Hanca despre transferul la Dinamo, despre fanii din Ștefan Cel Mare, dar și cum se vede peste zece ani, aflați din interviul următor.

– Bună, Sergiu! În această iarnă ai ajuns la Dinamo şi eşti văzut ca unul dintre cele mai bune transferuri. Te motivează acest lucru?

Sunt foarte bucuros şi mă motivează mai tare acest lucru. Mă simt foarte bine la Dinamo şi acest lucru se vede şi pe teren.

– Ai declarat că cea mai frumoasă zi din viaţa ta a fost când ai ajuns la Dinamo. Ţi-ai împlinit un vis odată cu acest transfer?

De mic copil ţin cu Dinamo, nu ştiam că voi ajunge să joc pentru acest club, doar visam. Admiram jucătorii de atunci şi acum cu o parte din ei lucrez, deci pot spune că visul meu s-a îndeplinit. Ziua în care am semnat cu Dinamo a fost ziua cea mai frumoasă.

– Până acum ai mai jucat la trei echipe, FC Snagov, Bihor Oradea şi ASA Târgu Mureş. Unde ai trăit cele mai frumoase momente?

Cele mai frumoase momente le-am trăit la ASA Târgu Mureş. Acolo am început să joc fotbal şi, totodată, acolo am jucat primul meu meci în Liga 1. Cu ASA am fost vicecampion şi am câştigat Supercupa României. Momente inedite pentru un fotbalist, cu siguranţă nu vor fi şi ultimele.

– Ce obiective ţi-ai propus de când ai ajuns în Ştefan Cel Mare?

Să îmi întrec performanţele avute până acum, să nu dezamăgesc niciodată, să îi fac mândri pe toţi cei care au crezut în mine.

– Cum ţi se par suporterii alb-roșii?

Suporterii alb-roșii sunt cei mai tari suporteri din România. Necondiţionat lângă echipa, devotaţi , sunt un model pentru toţi ceilalţi suporteri.

– În urma transferurilor din această iarnă, ce echipe ţi se par cele mai puternice?

Categoric, cele mai bune transferuri în acesta iarna le-a făcut Dinamo.

– Cum te vezi peste 10 ani?

Peste 10 ani mă văd jucând fotbal la o echipă de top din Germania.

– Ce înseamnă fotbalul pentru tine în trei cuvinte?

Pasiune, plăcere, glorie.

– Barcelona sau Real Madrid?

 Barcelona

– Messi sau Cristiano Ronaldo?

 Messi

– Premier League sau Primera Division?

Premier League

– Maradona sau Pele?

 Maradona

– Handbal sau tenis?

Tenis

– Hagi sau Nastase?

Hagi

– Alb sau roșu?

 Roșu

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top