Diverse

Fosta Miss Planetă tună și fulgeră pe Instagram

Denisa Filcea, soția celebrului  Flick-Domnul Rimă, a provocat un scandal de proporții în mediul online. Totul a pornit de la una dintre urmăritoarele ei, Lavinia, care nu este de acord cu ceea ce promovează pe Instagram.

Fosta Miss Planet 2019 amenință și face abuz de influență.

”…Întâmplarea e că  eu colaborez cu o firmă de avocatură care se ocupă de aceste instigări la ură asupra propriei mele persoane în mediul online. [… ].Nu mă cunoști, deci habar nu ai ce pot eu să fac, dar eu te cunosc și îl cunosc și pe Codrean Adrian care este primar de mulți ani la Tileag, așa că mi-a fost foarte ușor să aflu unde stau parinții tăi…”

Vizibil deranjată de raportarea postărilor ei, Denisa aruncă vorbe grele și chiar dă detalii despre părinții Laviniei și o compătimește pe aceasta.

”Lavinia, îmi este milă de tine. La ce am aflat despre tine acum, îmi retrag ”amenințările”, mai jos decât ești acum nu ai cum să fii.”

Mai jos regăsiți o parte din discuția pe care a avut-o Denisa Filcea cu Lavinia.

sursă foto: spynews.ro

   .

Sursă foto: Instagram

Fosta Miss Planetă tună și fulgeră pe Instagram

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top