Cultural

The Cast List, noi oportunități pentru actori și studenți la actorie

Studenții de la facultățile de actorie din Romănia, dar nu numai, au acum la dispoziție o platformă pe care își pot construi un profil artistic profesional.

The Cast List propune pentru studenții de la actorie, coregrafie, sau de la altă facultate cu profil artistic, un concurs, la finalul căruia aceștia pot câștiga un set profesional de headshot și o prezentare video de tipul ”about me”, care, odată înscris pe platformă, să-i ajute la construirea unui profil artistic.

Condițiile de participare pot fi consultate, în detaliu, la adresele URL:

https://www.instagram.com/p/CNpqrugJfxu/

https://bit.ly/3n480jD

The Cast List, vine în întâmpinarea actorilor și studenților de la actorie, cu metode simplificate și moderne de casting și promovează profilurile acestora într-o manieră profesională pentru a fi cunoscute și vizibile de către cei care activează în industria de divertisment, televiziune, cinema, teatru, publicitate etc. Platforma este construită și dezvoltată  la standarde internaționale  iar interacțiunea între profilurile actorilor și consumatorii de casting se realizează  instantaneu.

Toate informațiile necesare despre această platformă precum și alte detalii legate de acțiunea propusă pot fi găsite pe site-ul Biroului de Presă al Universității Hyperion:

http://bpuh.hyperion.ro/concurs-lansat-pentru-studentii-la-facultatile-de-profil-artistic/

foto: Andrei Alexandru Cotarcea

The Cast List, noi oportunități pentru actori și studenți la actorie

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top