Sport

Finală spaniolă de Liga Campionilor. Atletico și Real Madrid se bat pentru cel mai important trofeu european

Am aflat în sfârșit cele mai bune echipe din acest sezon în Europa. Real Madrid și Atletico Madrid se vor confrunta pentru cel mai râvnit trofeu european.

real

După meciul dramatic de marți seara din Munchen, în care Atletico s-a calificat în finală deși a pierdut cu 2-1, miercuri a venit rândul întâlnirii dintre Real și Manchester City.

După 0-0 în tur, partida urma să fie de care pe care. Madrilenii nu mai pierduseră de șapte meciuri, plus că ultimele șase partide jucate pe teren propriu fuseseră câștigate de gazde, lucru ce urma să se întâmple și seara trecută.

În minutul 20, a venit și singurul gol al meciului, poate cel mai important gol al sezonului pentrue echipa lui Zidane, care a trimis-o direct în ultimul act al Ligii Campionilor. Bale a înscris superb, cu un șut deviat din unghi.

Real se poate răzbuna după înfrîngerea de anul trecut în fața Barcelonei și își poate adăuga din nou un trofeu european în vitrina clubului.

Este pentru a treia oară în ultimii patru ani când finala Champions League se joacă între echipe din aceeași țară.

Și sunt șanse mari și ca finala Europa League să fie disputată între două echipe tot din Spania.

Joi are loc returul semifinalelor celei de-a doua competiții ca importanță din Europa.

Villarreal se luptă pentru un loc în ultimul act pe terenul celor de la Liverpool, după ce în tur a învins cu 1-0.

Sevilla va primi și ea vizita Șahtiorului lui Mircea Lucescu. În prima manșă, meciul s-a încheiat indecis 2-2.

Finala Europa League din acest an se va juca pe 18 mai pe St. Jakob-Park în Basel, Elveția, în timp ce finala Champions League va avea loc pe 28 mai pe stadionul San Siro din Milano.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top