Sport

Atletico Madrid, prima finalistă a Ligii Campionilor din acest sezon

A fost un meci nebun marți seara pe Allianz Arena, din Munchen.

Deși au învins cu 2-1 pe Atletico Madrid, în manșa secundă a primei semifinale a Ligii Campionilor, nemții au ratat calificarea în ultimul act al celei mai titrate competiții europene.

atletico

După 1-0 în tur, madrilenii au profitat de golul marcat în deplasare și vor juca în ultimul act al Champions League.

Suporterii lui Bayern au fost cu inima la gât pe tot parcursul meciului. Gazdele au deschis scorul în minutul 31 prin golul lui Xabi Alonso.

Patru minute mai târziu, nemții puteau să se desprindă la 2-0, dar Thomas Muller nu a profitat de penalty-ul primit și a ratat.

În repriza a doua, Griezmann a adus egalarea din pasa decisivă a lui Fernando Torres.

Robert Lewandowski a adus speranța din nou echipei sale după ce a făcut 2-1 după o lovitură de cap în minutul 74.

Cu doar câteva minute înainte de final, Atletico a primit un penalty dictat eronat de arbitru, Fernando Torres fiind faultat în afara careului.

În cele din urmă, acesta ratează, iar meciul se încheie 2-1 pentru Bayern, rezultat care o trimite în finală însă pe Atletico.

S-a stabilit și un record marți seară. A fost pentru prima dată în istoria competiției când se ratează două lovituri de pedeapsă în semifinale.

Miercuri se va juca și cea de-a doua semifinală, cea dintre Real Madrid și Manchester City, în tur 0-0, când vom afla cine se va bate pentru mult doritul trofeu de pe 28 mai, de pe stadionul San Siro.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top