Muzică

Feli lansează ,,Puiule puiuțule”

 

Feli a lansat a zecea, dar și ultima piesă autobiografică inclusă pe albumul #Felidinpoveste.

,,Puiule, puiuțule” este continuarea piesei ,,Omule, deschide ochii”, care de altfel a fost și prima piesă lansată de pe album, și astfel, artista reușește să închidă perfect șirul celor 10 piese lansate pe parcursul ultimilor 2 ani.

,,În fiecare dintre feliile mele muzicale din acest album mi-am spus o parte din poveste, dar mi-am și dat câte un sfat, mie și celor care s-au regăsit în experiențele mele. În ,,Puiule, puiuțule” e continuarea, dar și sfârșitul, unor povești din viața mea pe care mi-am făcut curaj să le împart, ca să (mă) vindec.

Cu toate acestea, piesa ,,Puiule, puiuțule” are toate calitățile necesare pentru a ajunge hit la noi în țară. Ardoarea care se simte în vocea artistei în momentul în care cântă, dar și îmbinarea versurilor cu muzica folclorică reușesc să transpună perfect mesajul piesei.

În ,,Puiule, puiuțule” cânt despre anii în care am trăit în bullying, în lumea de oameni mari care îmi făceau asta direct sau prin ,,săgeți”, despre vorbele pe la spate și judecata superficială, fără ca acești ,,pui” să deschidă ochii și să vadă cum sunt eu de fapt și ce contează cu adevărat în om. Ei nu au vrut sau, poate, nu au știut să vadă autenticitatea și adevărul meu. MUZICA. Povestea mea. Esenta mea, a mărturisit Feli.

Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming online, iar pe YouTube aceasta apropie deja pragul de 100k vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Dă-i un play și nu uita să ne spui cum ți se pare:

sursă foto: bravonet.ro

Feli lansează ,,Puiule puiuțule”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top