Muzică

Mick Jagger lansează ,,EAZY SLEAZY” feat Dave Grohl

Sir Mick Jagger nu a mai putut sta de-o parte și l-a recrutat pe Dave Grohl pentru a le oferi fanilor o surpriză. Cei doi au lansat piesa ,,EAZY SLEAZY”.

,,EAZY SLEAZY” este o piesă energică care a fost scrisă în timp ce Mick era blocat în casă datorită pandemiei de Covid-19.

Conform musicnews.com, Mick Jagger a declarat: ,,Îi mulțumesc lui Dave Grohl pentru că a sărit pe tobe, bass și chitară, a fost extrem de distractiv să lucrezi cu el. Sper să vă bucurații cu toții de EAZY SLEAZY”.

Se pare că adevăratul fior din această colaborare l-a simțit Dave Grohl:

,,Este greu să exprim în cuvinte ce a însemnat pentru mine să înregistrez această piesă alături de Sir Mick. Este mai mult decât un vis împlinit. Tocmai când am crezut că viața nu poate deveni mai nebună…Va fi piesa verii, fără îndoială”.

,,EAZY SLEAZY” a fost descrisă având o abordare  ,,delicios de întunecată” a modului în care oamenii au fost nevoiți să se adapteze în ultimul an, datorită pandemiei globale.

Un videoclip liric al piesei a fost deja urcat pe YouTube, iar în mai puțin de 20 de ore de la lansare acesta a depășit jumătate de milion de vizualizări.

Dacă nu ai apucat să asculți piesa, îi poți da un play de aici:

Sursă foto: nme.com

Mick Jagger lansează ,,EAZY SLEAZY” feat Dave Grohl

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top