Muzică

The Weeknd anunță colaborarea anului

Colaborarea anului sau nu? Ei bine, asta e întrebarea pe care toți fanii lui The Weeknd și-o pun după ce artistul a postat seara trecută pe Instagram un scurt fragment din piesa ,,Save Your Tears” în care se auzea clar vocea Arianei Grande. Si pentru ca remake-ul să fie credibil, Abel i-a dat tag în postare artistei de 27 de ani.

Luna trecută, câștigător al premiului Grammy, pe numele său real Abel Tesfaye a declarat că mai există câteva treburi neterminate la ultimul său album ,,After Hours”, care a fost lansat anul trecut.

Artistul a postat pe Twitter: ,,P.S: capitolul acesta nu este încă terminat…”

Cu toate acestea, în luna septembrie a anului trecut, The Weeknd a declarat: ,,Există probabilitatea ca până la sfărșitul pandemiei să mai termin un album”.

,,Save Your Tears” este unul dintre cele mai importante single-uri de pe albumul ,,After Hours”, iar în momentul în care se va lansa pe internet ,,remake-ul” alături de Ariana Grande, cred că putem vorbi despre hit-ul anului 2021.

Nu uita să ne spui în comentarii părerea ta despre această colaborare.

Sursă foto: https://www.rollingstone.com

The Weeknd anunță colaborarea anului

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top