Sport

Matematic, Astra este noua campioană a României

După trei sezoane de hegemonie în care s-a încununat campioana României, Steaua a pierdut matematic șansele la cel de-al patrulea titlu consecutiv. Astfel, Astra a devenit fără să joace încă în această etapă campioana țării.

Steliștii nu au reușit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, duminică seara pe Național Arena în compania echipei Pandurii Târgu Jiu.

Ioan Hora a deschis scorul în minutul 60, urmat de Enache șase minute mai târziu când a adus egalarea.

Giurgiuvenii au așteptat cu sufletul la gură finalul meciului și au declanașat fiesta la Giurgiu.

astra 2

Chiar dacă au meci luni seara cu Dinamo, băieții lui Marius Șumudică au sărbătorit imediat după egalul Stelei cu Pandurii primul titlu din istoria echipei.

De cealaltă parte, în tabăra Stelei, dezamăgirea a fost extrem de mare.

Gigi Becali a fost supărat la finalul jocului de atitudinea fotbaliștilor antrenați de Laurențiu Reghecampf, spunând că ia în calcul și o eventuală plecare de la cârma clubului.

“Iau în calcul retragerea mea din fotbal. Dacă ai nevoie de o victorie ca să ai o şansă şi la titlu şi să îţi asiguri şi locul 2 şi să joci aşa… Am tras la poartă în minutul 70, nu am jucat nimic în prima repriză. Părerea mea e că nu avem valoare. Dacă nu pasezi nimic, nu ai valoare”, a declarat Becali, potrivit DigiSport.

Astra este liderul Ligii 1 cu 45 de puncte, urmată de Steaua cu 40 și Pandurii cu 36. Dinamo este pe poziția a patra cu 35 de puncte și un meci mai puțin, iar pe ultimele locuri din play-off sunt Viitorul cu 25 de puncte și ASA Tâgu Mureș cu trei mai puțin. Cele două se vor lupta luni pentru prima victorie din play-off.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top