Sport

Dinamoviștii ar putea rămâne fără salarii

asfasasdDupă rezultatele dezastruoase din ultima perioadă, dar mai ales în urma înfrângerii rușinoase de sâmbătă, când Dinamo a pierdut la scor de tenis în fața echipei ungare, Debrecen, Ionuț Negoiță a început să ia măsuri.

Supărat pe propri fotbaliști, acționarul “câinilor” ar fi refuzat să le facă vreun reproș, ci, se pare, că ar trece direct la fapte. Site-ului lui Dinamo anunță că Negoiță nu mai vrea să le plătească salariile dacă nu obțin rezultate. “Se va plăti doar performanța”, au spus șefii grupării din Ștefan Cel Mare.

 “Eu am deschis discuția și i-am întrebat dacă au ceva să-mi reproșeze. Am făcut tot ce am putut ca vouă să vă fie bine. De aici încolo, vreau ca voi să faceți lucrurile să meargă și după aceea, fac și eu eforturi să mai aduc bani pentru a plăti salariile voastre. Pentru că trebuie știut că trebuie să fac eforturi pentru a ține lucrurile într-o zonă normală. Nu putem vorbi la Dinamo despre un echilibru financiar. Un club trebuie finanțat și de un finanțator. Ca urmare, aștept de la ei să văd în ce măsură au înțeles. Aștept rezultate”, a spus Negoita la digisport.ro

Aceleași surse scriu că Dinamo are a doua cea mai proastă defensivă din Liga 1, după Ceahlăul Piatră Neamț. Echipa condusă de Flavius Stoican are o medie de aproximativ trei goluri primite pe meci.

Rezultatele negative l-au pus pe gânduri pe Negoiță și în privința anumitor jucători. Șeful “câinilor” a declarat că la vară se va despărți de jucătorii care nu au confirmat.

„Vreau victorii și vreau să văd că-și doresc să fie plătiți la zi. De plătit, trebuie plătiți, pentru că există un contract, dar le-am spus că cine merită… merită să joace și să-și primească salariul. Cine nu, e problema lui. Fiecare cum își așterne așa doarme. La vară tragem linie și vedem cine merită să stea și cine nu. Dinamo nu e bătaia de joc a nimănui!”, conform digisport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top