Sport

“Tricolorii” la a 4-a victorie în grupa F

ro2Într-un meci ce contează pentru preliminariile EURO 2016, România s-a impus cu 1-0 contra reprezentativei Insulelor Feroe.

Naționala a avut o evoluție dezamăgitoare duminică seară la Ploiești, ținând cont de adversarul întâmpinat.

Singurul gol a fost marcat în minutul 21 de Claudiu Keșeru după lovitura liberă executată de Maxim. În restul partidei, ocaziile nu au lipsit, dar autorii lor nu au reușit să le fructifice.

În debutul meciului Rusescu șutează de la 25 de metri, dar este respins de portar. Trei minute mai târziu, Keșeru a scăpat singur spre poartă, însă șutul său a fost apărat în corner de Nielsen. Adi Popa, Paul Papp și Maxim sunt și ei cei care și-au trecut numele pe “tabela” ocaziilor primei reprize.

În repriza secundă, “tricolorii” au dat semne de oboseală, Keșeru și Maxim nereușind să trimită balonul în spațiul porții.

În minutele de prelungire, trei la număr, oaspeții au fost aproape de a aduce egalarea. Edmundson a trimis la vinclu, însă Pantilimon a demonstrat că merită să apere poarta naționalei, și a a respins în corner.

România-Insulele Feroe s-a termină 1-0, iar după cinci etape “tricolorii” rămân în fruntea grupei F cu 13 puncte. Irlanda de Nord rămâne pe locul doi la diferență de un punct, după ce tot în această seară a câștigat în fața Finlandei cu 2-1.

Următorul meci al Naționalei are loc în Irlanda de Nord pe 13 iunie 2015.

Clasamentul grupei F:

clasament

Echipele de start:

România: Pantilimon – Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ – Pintilii, Sânmărtean – Popa, Rusescu, Maxim – Keşeru. Selecţioner: Anghel Iordănescu

Insulele Feroe: Nielsen – J. Davidsen, Gregersen, Nattestad, V. Davidsen – Benjaminsen – Faero – Holst, Olsen, Jacobsen, Vatnhamar – Edmundsson. Antrenor: Lars Olsen.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top