Sport

U Cluj după 50 de ani în finala Cupei României

123asdadCluj Arena a găzduit seară returul primei semifinale a Cupei României dintre cele doue echipe ale Clujului: CFR și Universitatea.

Sub privirile a 10.000 de oameni, “studenții” s-au impus la penalty-uri în fața marii rivale, CFR.

Dacă în primele 90 de minute ambele echipe au jucat slab, ocaziile importante au lipsit, iar minutele de prelungiri nu au modificat nici ele soarta jocului, s-a trecut la loviturile de departajare.

Veselovsky a fost eroul serii, apărând două lovituri de la punctul cu var, ajutându-și echipa să joace o finală de Cupa României după 50 de ani de pauză.

Universitatea s-a impus cu 4-2 la penalty-uri și va întâlni în finala Cupei câștigătoarea dintre Steaua și Petrolul, partidă ce se va disputa joi seara de la 21.30 pe Arena Națională.

Imediat după meci, Cristi Dulca, fostul antrenor al Universității Cluj, actualmente selecționer al României U21, a ținut să comenteze la Digisport:

„A fost un joc între două echipe care nu prea au marcat în acest an și, ca atare, am văzut ce am văzut. A fost o ”dublă” în care fiecare și-a dorit să se califice și până la urmă a făcut-o Universitatea Cluj”.

Echipele de start:

U Cluj: Veselovsky – Ciupe, Neag, Skvorc, Bambara – Kovacs, A. Lungu – Gravenberch, Ceppelini, Morar – Lemnaru

CFR Cluj: Minca – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Petrucci, Muniru – Tiago Lopes, Tade, Paun – Dore

Foto: gsp.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top