Sport

Dinamo-Steaua se joacă de două ori în patru zile

Dinamo-Steaua, eternul derby al fotbalului românesc, se va disputa de două ori în numai patru zile, consecinţă a tragerii la sorţi pentru playoff-ul ligii 1.

Luni seara s-a încheiat sezonul regulat cu ultimul meci dintre Viitorul și Pandurii. Oltenii s-au impus cu 3-1 pe terenul echipei lui Hagi și au reușit astfel să termine pe locul trei în România. Acest rezultat a produs și o surpriză de proporții. Cele două mari rivale din Liga 1 se vor întâlni de două ori în patru zile, informează DigiSport.

Dinamo-Steaua

Foto: românialiberă.ro

Joi, pe stadionul din Ștefan Cel Mare, „câinii” vor primi vizita echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf unde vor juca în turul semifinalelor Cupei României. Duminică, povestea se repetă, cele două formații întâlnindu-se de data aceasta în campionat, în prima etapă de play-off.

După încheierea sezonului regulat, Astra s-a clasat pe locul 1 în Liga 1, urmată la trei puncte de Dinamo. Cei de la Pandurii sunt pe trei cu un punct în minus, urmați de Viitorul. Steaua este pe poziția a cincea, în timp ce ASA Târgu Mureș este pe locul șase.

Iată cum arată clasamentul la finalul sezonului regulat:

 1. Astra – 26 puncte
 2. Dinamo – 24
 3. Pandurii – 24
 4. Viitorul – 23
 5. Steaua – 22
 6. ASA Târgu Mureş – 19
 1. CSMS Iași (19 puncte)
 2. CFR Cluj (16 puncte)
 3. CS Universitatea Craiova(16 puncte)
 4. FC Botoșani (13 puncte)
 5. Poli Timișoara (13 puncte)
 6. FC Voluntari (11 puncte)
 7. Concordia Chiajna (9 puncte)
 8. Petrolul Ploiești (4 puncte)

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top