Sport

Cupa Minardo la handbal-Ediţia II

Cea de-a doua ediţie a Cupei Minardo de handbal s-a desfăşurat ieri, în sala de sport multifucţională din Orăşelul Copiilor, Bucureşti.

Au fost prezente 10 echipe de fete şi băieţi juniori de la 5 cluburi sportive:

  • Bucuresti Scoala nr. 80
  • Tectonic
  • Şcoala Copiilor Minardo
  • HC Olteniţa
  • HG Danubius Calarasi

Peste 150 de copii s-au implicat în desfăşurarea acestui eveniment, şi aproximativ 300 de părinţi ce au privit fericiţi la o dezvoltare sănătoasă a copiilor lor.

Handbalul “este un sport în care copiii se dezvoltă armonios şi învaţă să lucreze în echipă, o cerinţă esenţială a vieţii de mai târziu”, după cum ne-a explica Dna. Gabriela Ionescu, Preşedintele Asociaţiei pentru formare sub egida căreia funcţionează Şcoala Copiilor Minardo.

Cupa Minardo

Încântătoarele majorete au întreţinut atmosfera şi au susţinut echipele la fiecare pauză a meciurilor.

Cupa Minardo

Pentru ediţia a III-a a Cupei Minardo, organizatorii îşi propun să dubleze numărul participanţilor, pentru ca tot mai mulţi copii să poată avea ocazia să joace handbal într-o atmosferă prietenoasă.

Dna. Gabriela Ionescu, organizatoarea Cupei Minardo a transmis un mesaj părinţilor : “Copiii care fac sport sunt mai bine organizaţi şi au rezultate mai bune chiar şi la şcoală! Parinţi, investiţi în viitorul copiilor ducându-i să facă sport!”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top