Sănătate

Cu dieta Rina’s 90 slăbești și nu te înfometezi

Dieta Rina’s 90 aduce zâmbetul pe buzele acestor femei printr-un secret descoperit de către un american, de profesie medic, ceea ce oferă o credibilitate mai mare în ochii celor interesați.

Rina's

Sursă csid.ro

Pentru majoritatea femeilor durează o viață până găsesc regimul alimentar care să le ajute să obțină un corp perfect.

Aceasta este formată din patru tipuri de regim, specifice fiecărei din patru zile diferite ce trebuie repetate pe timpul dietei:

ZIUA 1: proteine și legume

ZIUA 2: amidonuri și legume

ZIUA 3: carbohidrați și legume

ZIUA 4: legume și fructe

Este una din cele mai în vogă diete disociate care are ca structură și câteva reguli ce nu pot fi încălcate, dacă ne dorim cu adevărat ca aceasta să dea roade.

slabesc.ro

Sursă slabesc.ro

Una din principalele reguli este faptul că în perioada de 90 de zile micul dejun este format doar din legume și fructe consumate din 2 în 2 ore până la prânz.

Ceea ce pune cu adevărat voința la încercare este o altă regulă, aceea în care la fiecare sfârșit de lună, din această perioadă, pe parcursul ultimei zilei, trebuie să consumi doar apă. Prima lună ziua 29, a doua lună ziua 58 și a în luna a treia ziua 87.

Consumarea în zile separate a cărnii și a lactatelor este o altă instrucțiune propusă de către medicul american.

Din ce în ce mai mulți oameni încearcă acest regim, datorită faptului că sunt incluse și dulciurile în ziua carbohidraților.

Efectul yoyo apare la o perioadă foarte îndelungată de timp, pentru că în timpul aceasteia se produce în organismul nostru o schimbare a metabolismului.

Pentru a le ușura munca, americanul a scos și o carte ce conține rețete diferite pentru toate cele 90 de zile și poate fi descărcată foarte ușor de pe internet.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top