Recomandăm

Clipul care face furori pe internet

Un clip despre Braşov, filmat cu o dronă, face furori pe internet. Filmuleţul surprinde oraşul de sus, iar felul în care este prezentat l-a făcut viral pe reţelele de socializare.

Clipul a fost realizat de către un braşovean care locuieşte în Irlanda şi care a vrut astfel să-şi promoveze oraşul. A pornit de la ideea că Braşovul nu înseamnă doar Dracula şi a vrut să demonstreze că oferă şi alte frumuseţi. De curând a lansat şi un al doilea clip, cu Braşovul pe timp de noapte. Toate fac parte dintr-un proiect amplu de promovare a zonei, o promovare făcută benevol.

Cele trei minute de poveste îmbinată cu imagini de la înălţime a făcut furori pe internet. Peste 150.000 de oameni au admirat, virtual, frumuseţile Braşovului.

Clipul a fost realizat de un tânăr braşovean care trăieşte de 15 ani în Dublin. Supărat că străinii ştiu doar despre Dracula, a vrut să le arate colegilor din ţara adoptivă că povestea Braşovului este complexă.

Daniel Păun, realizatorul clipului: Am pregătit proiectul încă din martie, când am început să caut un fond muzical pentru film şi am început în acelaşi timp să lucrez şi la script. Voiam să-i dau o poveste filmului în acelaşi timp. Proiectul este mai amplu şi conţine şi un website pe care voi include fotografii şi alte filme despre oraş, cât şi o secţiune întreagă cu Braşovul de altădată.

Specialiştii în turism spun că acest lucru aduce beneficii oraşului.

Ionuţ Gliga, director executiv Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului, Braşov: Turiştii pot vedea că există mult mai multe oportunităţi de petrecere a timpului liber. Cu siguranţă vom asista la un nou aflux de turişti mai ales din vestul Europei.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top