Magazin

Alain Delon pentru prima dată în România: Femeilor le datorez totul, ele m-au făcut să vreau să citesc în ochii lor

Fiind prezent pentru prima dată în România, cu ocazia Festivalului International de Film Transilvania de la Cluj-Napoca, Alain Delon a fost întrebat ce înseamnă dragostea pentru el, acesta spunând că datorează totul femeilor.

”Dragostea e cel mai important lucru din viaţă, lucrul care mă interesează cel mai mult în viaţă, e lucrul pe care îl iubesc cel mai mult, dragostea, iubirea, iubesc femeia, femeia e iubirea, încă nu sunt gay. (…) Femeilor le datorez totul, lor le datorez totul, ele m-au făcut să vreau să citesc în ochii femeilor <eşti cel mai bun, cel mai important>”, a spus Delon, citat de cotidianul Gândul.

Actorul a menționat că a ieșit din lumina reflectoarelor pentru că oamenii din domeniul cinematografiei, pe care îi iubea, au dispărut și astfel a ales să se retragă și să se bucure de amintirile pe care le are, mai degrabă decât să facă lucruri care nu îi plac.

”Perioada actuală nu are personalităţi care să mă intereseze. Înainte să plec definitiv, mai am un proiect pentru teatru şi unul cinematografic pentru iarna aceasta”, a explicat acesta.

Întrebat ce sfaturi le oferă tinerilor care vor să meargă pe drumul actoriei, Alain Delon a răspuns că la începutul carierei, un regizor i-a spus o replică care l-a urmărit pe tot parcursul carierei: ”Mi-a spus <fii ceea ce eşti, priveşte cum priveşti tu, zâmbeşte cum zâmbeşti tu, vorbeşte cum vorbeşti tu, spune cum spui tu, nu juca, fii tu însuţi, trăieşte>”.

Actorul a menționat că, deși nu știe foarte multe despre cinematografia românească, a văzut anul trecut filmul „Bacalaureat” pe care l-a îndrăgit, transmițănd că a fost impresionat de felul în care a fost întâmpinat, vineri, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la proiecția filmului ”Afacerea Pigot”

Alain Delon va primi premiul de excelenţă pentru întreaga sa carieră, sâmbătă, la gala de închidere a TIFF de la Teatrul Naţional .

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top