Magazin

Un tată și-a riscat viața pentru a-și face fiul să renunțe la droguri

Pentru a-și convinge fiul dependent să meargă la o clinică de reabilitare, un tată din Statele Unite ale Americii a luat o supradoză de heroină, sperând că tânărul se va speria destul de tare încât să accepte ajutorul oferit.

După ce a găsit ascunzătoarea de substanțe interzise a fiului său, Sergey Gnatovskiy, un bărbat de 45 de ani din Sheepshead Bay, Brooklyn, și-a riscat viața injectându-și drogul ilegal în braț.

Fiul de 23 de ani al lui Sergey, Maykl, se droga încă de la vârsta de 15 ani. În acea perioadă, mama lui l-a dat afară din casă și de atunci locuiește cu tatăl său.

Sergey Gnatovskiy a fost găsit inconștient, întins pe podea, chiar de fiul său. Când tânărul și-a dat seama că părintele său a luat o supradoză, a folosit spray-ul nazal pentru a-l readuce la cunoștință.

După cele întâmplate, Maykl a promis că se va duce la clinica de reabilitare.

Numărul deceselor din cauza supradozelor a crescut îngrijorător în Brooklyn. Dacă în anul 2013, 188 de persoane mureau din cauza drogurilor, în anul 2015 se ajunsese la 258, potrivit statisticilor oficiale.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top