Magazin

Un miliardar din SUA oferă bonusuri în valoare de 1 milion de dolari angajaților săi

Donald Friese, un miliardar din Statele Unite ale Americii, a acordat bonusuri în valoare de câte un milion  de dolari pentru doi angajați ai săi, fiind de părere că un ”mulțumesc„ nu este de ajuns.

„Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care spun ‘bună treabă, mulţumesc!’ Această mulţumire nu va ajuta copiii să-şi cumpere o casă sau să-şi plătească studiile”, transmite miliardarul, scrie Rador.

Donald Friese mărturisește că a trecut prin multe suișuri și coborâșuri pentru a avea situația financiară actuală. A crescut într-un orfelinat, a făcut parte din armată pentru o perioadă și a lucrat pe brânci într-o companie pe care ulterior a cumpărat-o și a vândut-o pentru suma de 1,3 miliarde de dolari. Pentru a-și recompensa cei 1.400 de angajați, Friese a folosit 86 de milioane din încasările în numerar sub formă de remunerații suplimentare, se arată într-un articol din cotidianul Gândul.

Cei doi angajați pe care Donald Friese i-a recompensat lucrează în cadrul companiei de mai mulți ani și i-au întrecut așteptările miliardarului: „Eu ştiu că fac mult mai multe lucruri decât li se cere. Şi mi-am spus ‘un simplu mulţumesc’ nu este de ajuns, astfel că le-am dat câte un milion de fiecare”, a mai spus patronul companiei CR Laurence.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top