Texte și Protexte

Ce voia să spună cu adevărat Tăriceanu la TVR, dar știa că e o idee proastă

26 FEB „Am aflat astăzi ce s-ar putea face din banii care ar fi fost furați. Nu este treaba procuraturii să stabilească ce se face cu acești bani, este treaba Guvernului sau, eventual, a Parlamentului, dar nu a Procuraturii. Este un derapaj care confirmă că nu se respectă separația puterii în stat”, declara președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu ieri la TVR, legat de bilanțul „triumfalist” al DNA prezentat de Laura Codruța Kovesi.

„Am aflat astăzi ce s-ar putea face din banii care ar fi fost furați. Nu este treaba procuraturii să stabilească ce se face cu acești bani, este treaba Guvernului sau, eventual, a Parlamentului, sau a mea, aș fi putut lua niște panseluțe excepțional de frumoase de alea 431 de milioane de euro, pentru electorat, și câteva motociclete, acolo, pentru mine așa, în fine, nu e treaba Procuraturii. Este un derapaj care confirmă că demnitarii acestei țări și mai ales președintele Senatului, nu sunt respectați.”

„Am aflat astăzi ce s-ar putea face din banii care ar fi fost furați. Nu este treaba procuraturii să stabilească ce se face cu acești bani, este treaba Guvernului sau, eventual, a Parlamentului, sau a soțiilor mele, aș fi putut să mă împac cu toate cele 37 de foste soții ale mele de 431 de milioane de euro, vă imaginați, imi faceam harem, în fine, nu e treaba Procuraturii. Este un derapaj care confirmă că instituția căsătoriei și mai ales cea pe care o conduce președintele Senatului nu sunt respectate în această țară.”

„Am aflat astăzi ce s-ar putea face din banii care ar fi fost furați. Nu este treaba procuraturii să stabilească ce se face cu acești bani, este treaba Guvernului sau, eventual, a Parlamentului, sau a copiilor mei, aș fi putut de 431 de milioane de euro să le iau câteva apartamente la Monte Carlo și plecam împreună din țară, deveneam vecini cu Mihaela Rădulescu, poate o convingeam să se despartă de prietenul ală al ei care stă tot timpul cu capul în nori, Felix, și poate devenea a 38-a mea soție, în orice caz nu e treaba Procuraturii. Este un derapaj care confirmă că dreptul copiilor noștri la viitor și al taților lor de a se cupla cu Mihaela Rădulescu, nu este respectat.”

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top