IT News

Cât costă consultanța SEO?

Ai o afacere și dorești să îți crești vânzările prin intermediul mediului online?

Ar trebui să iei în calcul colaborarea cu un freelancer care oferă consultanță seo și campanii de advertoriale. De aceea, trebuie să decizi care este bugetul pe care dorești să-l folosești pentru servicii SEO.

Publicația Hyperflash îți oferă prin intermediul acestui articol informații referitoare la modalități de plată și costurile unui serviciu de consultanță seo.

Cum se plătește consultanța SEO?

  • Plată lunară. În această situație, vei plăti o sumă lunară, în schimbul anumitor servicii pe care le discuți și stabilești în momentul în care ați început colaborarea.
  • Servicii contractuale la prețuri fixe.
  • Plata per proiect.
  • Plata pe ora de consultanta. În această situație vei plăti o sumă de bani pentru fiecare oră pe care consultantul SEO o petrece ajutându-te să îți modifici afacerea în mod pozitiv, oferindu-ți informațiile și serviciile necesare.

Majoritatea agențiilor SEO folosesc aceste modele, existând posibilitatea ca o agenție să îți ofere prilejul de îți alege unul dintre ele sau chiar pe toate, deciziile depinzând de nevoile afacerii tale.

Cât costă consultanța SEO?

Plata pe oră de consultanță. În general, prețul orelor de consultant SEO este între 200 și 400 RON.

Plata lunara: 800-3000 RON pe lună. Suma variază în funcție de mărimea afacerii și de serviciile care sunt oferite.

Tu cum îți alegei consultantul SEO?

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top