Diverse

Alternosfera lansează albumul “Haosoleum”

ALTERNOSFERA , formația de rock din Republica Moldova, lansează cel de-al cincilea album din carieră vineri, 9 octombrie 2015, la Arenele Romane din București.

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate și puternice trupe ale ultimilor ani. Prestația artistică – show-urile mereu explozive, energia debordantă și numărul extrem de mare de fani prezenți la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un „etalon” pentru zona de rock și alternative de la noi din țară.

În tomna acestui an (vineri, 2 octombrie 2015), Alternosfera va lansa un nou material discografic – „Haosoleum”. Albumul reprezintă a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include și albumele „Virgula” (lansat în 2012) și „Epizodia” (lansat de Ziua Internațională π – ziua 3, luna 14, 2013)

Conceputul acestui triptic gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice: PI (π). Învăluită în trecut de misticism datorită relației sale cu natura cercului, constanta π este inseparabila de sferă și univers.

250x250 Afis_nou

3a

BILETE

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa de pe www.iabilet.rowww.eventim.ro și www.myticket.ro.
Prețurile pentru primele 400 de bilete sunt următoarele: 35 lei – Normal Circle, 50 lei – Golden Circle. – EPUIZATE

După epuizarea primei serii de bilete, prețurile vor fi 45 lei – Normal Circle, 60 lei – Golden Circle.

În ziua evenimentului, biletele se vor putea achiziționa la următoarele prețuri: 55 lei (Normal Circle), 70 lei (Golden Circle).

Rețeaua de puncte fizice: Magazinul Muzica, Rețeaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman și Agențiile Perfect Tour din toată țară. Diverta, Humanitas, Carturești, Magazinele Vodafone și Orange, Germanos, Sala Palatului dar și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top