Social

Studenții cer Metrorex program non-stop

Studenții cer Ministerului Transporturilor și Metrorex prelungirea programului de funcționare a rețelei de metrou din București până la un program de funcționare non-stop, spre deosebire de 05:00- 23:00, cum este în prezent.

Având în vedere că de o astfel de măsură vor profita toţi cetăţenii municipiului Bucureşti, dintre care mulţi elevi şi studenţi, dar şi turiştii care vizitează capitala României, solicităm Primăriei Municipiului Bucureşti, Ministerului Educaţiei Naţionale, Ministerului Turismului şi Ministerului Consultării Publice şi Dialogului Social să sprijine demersul iniţiat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) şi susţinut de numeroase organizaţii studenţeşti şi de tineret“, transmit organizaţiile de studenți și elevi, potrivit Mediafax.

Tinerii precizează că nu pot participa la numeroase activități socio-culturale din cauză că posibilitățile de transport după ora 23:00 sunt limitate.

“Dacă reţeaua de metrou va funcţiona non-stop, tinerii vor putea beneficia de mai multe dintre opţiunile socio-culturale existente în oraş, deoarece nu vor mai fi limitaţi de posibilităţile de transport. (..) O astfel de măsură ar dovedi o responsabilitate socială pe care sperăm că Ministerul Transporturilor şi Societatea Comercială de Transport cu Metroul Bucureşti „Metrorex” S. A. şi-o vor asuma, în semn de respect şi pentru a asigura bunăstarea utilizatorilor reţelei de metrou. În plus, sunt de luat în considerare şi aspectele economice, o astfel de modificare a programului de funcţionare a metroului putând aduce venituri suplimentare pentru Societatea Comercială de Transport cu Metroul Bucureşti „Metrorex” S. A.“, au mai adăugat reprezentanții ANOSR.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top