Social

Traficant de droguri, prins pe aeroportul Mihail Kogalniceanu

Un traficant de droguri din Marea Britanie, dat în urmărire internațională pentru că avea de executat nouă ani de închisoare în Spania, a fost depistat, miercuri, în timp ce încerca să intre în România, pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanța.

Potrivit unui comunicat de presă al Gărzii de Coastă, citat de Mediafax, bărbatul în vârstă de 48 de ani a plecat de la Londra, ajungând, miercuri, în jurul orei 01:00, pe Aeroportul Internațional Constanța- Mihail Kogălniceanu.

„Cu ocazia verificării persoanei în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă a autorităților spaniole, acesta fiind urmărit în vederea arestării. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă de nouă ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri”, se menționează în comunicatul citat.

Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța l-a preluat pe fugar, pentru luarea măsurilor legale.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top