Timp liber

Uber lansează serviciul pilot UberVAMA

Compania Uber lansează serviciul pilot UberVAMA care își propune să aducă mai puține mașini și mai mulți oameni, la Vama Veche.

În weekend-ul 28 aprilie – 1 mai, pe litoral sunt așteptate peste 60.000 de mașini, peste 25.000 dintre acestea având ca destinaţie favorită Vama. Astfel, șoferii vor putea lua în mașină până la trei persoane. Costul unei astfel de curse fiind de 150 de lei, sumă care poate fi împărțită de pasageri în mod egal, prin opțiunea ,,Împarte tarif” (Split fare). 

UberVAMA e pentru cei care știu că drumul spre mare e cel mai frumos atunci când îl împarți cu cineva. Iar dacă astfel îți acoperi și banii de benzină sau cazarea, cu atât mai bine. Dar e și pentru cei care, anul acesta, vor să își lase maşina acasă pentru că s-au săturat să petreacă ore în plus la volan, pe autostradă. Sau pentru cei care nu mai vor să caute 30 de minute parcare în Vamă, care devine neîncăpătoare, iar oamenii ajung să parcheze chiar în afara localității. Strict în ceea ce priveşte problema parcării, cum ar fi ca anul acesta să putem spune că «Vama Veche nu mai e ce a fost?»”, a declarat Bogdan Țurcanu, Marketing Manager, Uber România, citat de Digi24. 

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top