Diverse

N-ai fost la LOFT de 1 mai? Afli de la Maticiuc cum a fost petrecerea!

Codin Maticiuc a scris un așa zis ”ghid pentru începători” de 1 mai. În acel ghid Maticiuc mărturisește că el merge la mare de 21 de ani. Primul sfat pentru începători este schimarea datei de naștere, de preferință ”să fie ceva între 25-28 aprilie”, pentru a da o șansă în plus celor cărora le este rușine să vă abordeze, după cum spune Codin. Un sfat ceva mai controversat este ultimul, dar nu cel din urmă, și anume ”postările”. Vorbind evident despre mediul online, Maticiuc face și o trimitere în politica românească: ”E ca şi cum ai fi coleg de celulă cu Dan Diaconescu, dormi cu un ochi deschis că nu ştii când începe nebunu’ transmisia.

1 mai a fost, iar dacă la LOFT n-ai fost, Codin Maticiuc, nu te lasă neinformat. El a scris luni, 1 mai, pe pagina sa oficială de Facebook, despre dialogul pe care l-a avut cu un ospatar de la LOFT. 

În urma dialogului, Maticiuc și-a dat seama că acum greii din LOFT vin de pe la Palatul Victoria, sau de pe la Cotroceni, așa că a preferat să se retragă printre muritorii de rând de la Sunwaves. Tânărul Maticiuc n-a fost singurul ”de bani gata„ de pe plaja din Mamaia. Și alți bogați ai României s-au distrat în cel mai cunoscut club de fiţe din Mamaia.

De la petrecere nu a lipsit nici Elena Udrea. Blonda a mers însoţită de iubitul ei, modelul Adrian Alexandrov. La petrecerea de fiţe şi-au făcut apariţia Dorian Popa, Brigitte Sfăt sau Gina Pistol. Cântăreaţa Delia s-a dezlănţuit. A dansat pe masă, de unde nu a coborât nicio clipă. Lângă ea a stat chiar Codin Maticiuc.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top