Entertainment

Trupa TAXI își serbează majoratul

Trupa Taxi aniversează majoratul în industria muzicală. Petrecerea de pomină are loc marți 14 noiembrie, de la ora 20:00, la Berăria H. Biletele la categoria A sunt epuizate dar sunt disponibile, în continuare, bilete la categoria B.

Cu o carieră bogată în concerte, premii, albume și videoclipuri care au scris istorie, trupa Taxi se distinge în peisajul autohton prin faptul că are întotdeauna un mesaj autentic de transmis și reușește într-o manieră originală să satisfacă pretențiile publicului.

„Va fi un show cum trupa Taxi nu a mai făcut până acum.Va fi un concert sincer, nonconformist, necenzurat. Credem că la majorat a venit momentul să spunem adevărul până la capăt. Ne cerem scuze publicului că o facem de abia acum”, a declarat Dan Teodorescu – solistul trupei.

Concertul din 14 noiembrie va avea o durată de peste două ore, cuprinzând hituri consacrate și piese în primă audiție. Este un mod prin care Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu mulțumesc publicului că le este alături de atâția ani.

Bilete:

30 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă

În ziua concertului prețurile vor fi de:

40 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:

– online de pe bilete.ro și iabilet.ro
– de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
– de la intrare în seara evenimentului

IMPORTANT:

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Text: Ana Păun

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top