Sport

Dinamo umilită la scor de tenis

11096748_879430282121535_270630338_nCu ocazia pauzei competionale datorată jocului echipei naționale cu Insulele Feroe, dinamoviștii au disputat un amical cu Debrecen.

Deși în actualul campionat se află pe locul 4, echipa Ungariei este pe val în ultimul deceniu, câștigând 6 titluri, iar acest lucru a fost confirmat și astăzi, când ungurii s-au impus cu 6-0.

Gazdele au început în forță și au avut o bară în munutul 3. Primul gol a venit patru minute mai târziu, când Kulcsar l-a driblat pe Marc.

Eroarea din apărarea dinamovistă l-a “ajutat” pe Mihelic să facă 2-0, iar peste două minute pe Kulcsar pentru 3-0. Singurele faze importante de amintit pentru “câini” în prima repriză sunt reluarea cu capul a lui Alexe din centrarea lui Bărboianu și șutul pe centrul porții a lui Matei.

În repriza secundă, maratonul golurilor continuua prin Peter Szakaly și Kulcsar. Cel din urmă a reușit să marcheze de patru ori în această partidă. Dinamo și-a făcut simțită prezența pe teren prin suturile lui Gavrilă și Grozav. În cazul primului, mingea a fost scoasă în corner de portarul Novakovic, iar cel de-al doilea a șutat pe lângă poartă.

În amicalul de astăzi, Flavius Stoican a avut prilejul să-i testeze și pe jucătorii care au jucat mai puțin până acum.

Antrenorul dinamovist nu s-a putut baza pe Naumovski, aflat la naționala Macedoniei și nici pe Dorin Rotariu și Steliano Filip, convocați la naționala Under 21 a României. Nicolae Grigore, Marius Niculae și Kamil Bilinski nu au făcut nici ei deplasare la vecinii unguri din motive obiective, conform ziarului Ring.

Reacțiile nu au încetat să apară după înfrângerea rușinoasă suferită de trupa din Ștefan Cel Mare. Giani Kiriță, fost jucător în “groapa” a avut următoarea declarație la dolcesport:

“Deja m-am enervat. E o rușine, indiferent că e meci amical sau oficial. Habar n-au ce înseamnă Dinamo. În primul rând e vina conducerii că au adus asemenea jucători. Ăștia care sunt acum, în afară de Marius Niculae și Alexe, nu meritau nici să ne spele ghetele. Dacă mă antrenez o luna, intru în teren și le arăt ce înseamnă fotbal. Toți te umilesc, bați și tu o echipă retrogradată și apoi te bucuri. Am tot zis frumos că nu cred în acest proiect, dar nu mai pot să tac. Eu chiar n-aș putea să fac parte din acest proiect”.

Foto: gsp.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top