Muzică

Tobi Ibitoye își pune viața pe tavă

Tobi Ibitoye, finalistul de la Vocea României se bucură de o carieră înfloritoare în muzică, ca urmare a participării sale în cadrul concursului Vocea României.

Tobi este din Nigeria, student la Universitatea din București, Facultatea de Bio-Chimie și are 22 de ani. Locuiește în București de mai bine de șase ani. Face parte din Asociația ONU din Romania. Ultimii doi ani din liceu i-a făcut în București.

Iubește dezbaterea în public și Public Speaking. A participat la multe evenimente de acest fel atât în țara natală cât și în Grecia, Turcia și București. Este un fan al MUN-urilor( Model United Nation) și TED (Technology, Entartainment, Design).

O altă pasiune a sa este scrisul, acesta are un blog personal. Deși nu prea are timp pentru a posta, are în calculator câteva lucruri ce urmează a fi împărtășite cu voi.

Cel mai mare vis al său era să găsească remediul împotriva cancerului.

În următorul interviu oferit pentru hyperflash.ro, a povestit câte ceva despre copilăria ,viața și cum își dorește să evolueze atat pe plan profesional cât și personal. Fanele, ar trebui să fie atente pentru că Tobi dezvăluie un secret de care ele pot profita!

Este un tânăr talentat și modest ce merită susținut în continuare. Voi ce părere aveți? 

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top