Muzică

Oana Radu, Dr. Mako si Doddy o super colaborare

Oana Radu & Dr. Mako feat. Doddy – Stai

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Oana Radu și Dr. Mako au ajuns la cel de-al patrulea single în această formulă de succes și lansează single-ul care are și videoclip “Stai”, featuring Doddy.

oana radu mako 1200x1200

Cuvintele uneori sunt de prisos, aș vrea să vorbească pentru mine piesa mea. Mi-am dorit din suflet să fie în colaborare cu Doddy, și am avut surpriza să găsesc în el nu doar un profesionist, ci și un prieten și un om minunat! Mulțumesc mult Dr. Mako fiindcă îmi este alături în continuare, mulțumesc Cat Music și Voices Media pentru susținere și implicare“, declara Oana Radu.

Oana-Radu-Dr-Mako-si-Doddy-au-lansat-single-ul-si-videoclipul-quot-Stai-quot-nbsp

Melodia ”Stai” este compusă de Oana Radu, alături de Dr. Mako și Doddy, iar videoclipul este regizat de Ion Trandafir, același regizor cu care a colaborat și la videoclipul anterior ” Dragostea-i nebuna”

Proiectul ‘Oana Radu & Dr Mako’ a ajuns la cel de-al patrulea single – mă bucur mult! Cele peste 40 de milioane de vizionari de pe YouTube arată că muzica noastră este pe repeat! Sunt fericit că am rămas împreună, că ne-am întărit echipa, că suntem creativi și competitivi. Mulțumesc celor care cred în noi!“, declara Dr. Mako.

page

Oana Radu și Dr. Mako au început colaborarea în 2014, când cei doi au lansat mega-hitul ”Tu”, care a strâns peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.  De atunci și până în prezent, cei doi artiști au lansat single-urile “Ea a fost prima” (feat Pacha Man) și “Dragostea-i nebuna”. Încă de la “Tu”, Oana și Dr. Mako sunt și compozitorii pieselor pe care le-au lansat. La începutul anului 2015, Oana Radu a lansat propriul video blog pe YouTube, unde săptămânal postează câte o filă din jurnalul ei, de la trucuri de înfrumusețare, la întâmplări haioase și câteodată și câte un premiu pentru cei care o urmăresc pe canalul ei de YouTube.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top