Muzică

Release Radar: Alina Eremia-Dependența mea

În general, ziua de vineri aduce cele mai multe noutăți în materie de muzică, iar Alina Eremia s-a conformat și a lansat single-ul ,,Dependența mea”.

Piesa a fost compusă de Florian Rus, Alina Eremia, Sebastian Barac și Marcel Botezan, iar în aceasta se vorbește despre dependența și atașarea fiecărui om de activități ce pot fi numite ca fiind superficiale. Astfel, din dorința de a fi în permanență conectați la tot ce se întâmplă în jurul nostru, din ce în ce mai mulți își găsesc refugiul în telefon și pe rețele de socializare.

,,Dependența mea este single-ul de pe noul meu album, Deja Vu, care va fi lansat la jumătatea lunii viitoare. Mi-am dorit ca prin intermediul videoclipului să ilustrez faptul că am devenit dependenți de iluzia spațiului virtual, încât realitatea nu se mai ridică la nivelul așteptărilor. Le mulțumesc oamenilor cu care am scris piesa: Florian Rus, Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Turcu, dar și echipei W, Global Records și Ngm Creative”, a spus Alina Eremia.

Videoclipul piesei a fost realizat de NGM Creative și o transpune pe artistă într-o lume virtuală. În momentul în care artista revine la realitate, realizează că totul reprezintă o dependență.

Piesa e nouă, e fresh și are toate calitățile necesare pentru a se auzi pe Fm-ul românesc. E disponibilă pe toate platformele de streaming online, iar în mai puțin de 24 de ore de la lansare a depășit pragul de 200k vizualizări pe YouTube.

Dacă nu ai apucat să o asculți, îi poți da un play de aici:

sursă foto: infomusic.ro

Release Radar: Alina Eremia-Dependența mea

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top