Diverse

Make-up-ul schimbă tot

De când ramura make-up-ului s-a dezvoltat uluitor, femeile devin din ce în ce mai dependente de aceste produse. Faptul că zilnic folosim măcar un fond de ten și un rimel nu mai este ceva nou, dar aceste produse nu ne schimbă în totalitate înfățișarea.

Am selectat câteva poze cu schimbarea aspectului facial,uluitor, după folosirea unor produse make-up profesionale.

zilesizile.ro4

Sursă zilesizile.ro

„Machiajul pentru o femeie poate fi un aliat de nădejde, dar în acelaşi timp şi un inamic, dacă nu ştim să îl aplicăm corect”, subliniază Suzana Vișan, make-up artist, conform digi24.ro.

zilesizile.ro

Sursă zilesizile.ro

„Oricât ar fi de elegantă o femeie, machiajul- dacă nu e în armonie cu vestimentaţia şi dacă nu este bine realizat – pot să zic că trage în jos”, subliniază Florina Mărcuță, potrivit digi24.ro.

zilesizile.ro3

Sursă zilesizile.ro

„Mesajul machiajului (…) ar trebui să transmită naturaleţe, feminitate, discreţie, eleganţă. Cam astea ar fi reperele unui machiaj (…) ale unei doamne, ale unei persoane rafinate”, explică Suzana Vișan, conform digi24.ro.

zilesizile.ro6

Sursă zilesizile.ro

„Am văzut foarte multe domnişoare de 12-13 ani care poartă un machiaj foarte intens (…) aplicat în exces ceea ce nu este deloc adecvat. Ele au anumite modele pe care le văd în reviste, la televizor şi vor să arate ca acele persoane” continuă Suzana Vișan.

zilesizile.ro1

Sursă zilesizile.ro

Nu știm cât și cum va evolua această industrie a make-up-ului, dar știm sigur ca frumusețea este subiectivă, stă în noi toți. Chipul frumos exprimă fericirea sufletului!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top