Social

Tânără împinsă în fața unei garnituri de metrou

Alina Ciucu, o tânără în vârstă de 25 de ani, a murit marți seara, în stația de metrou Dristor 1, după ce a fost împinsă în fața unei garnituri de metrou. 

Femeia care a împins-o pe tânără a fost reținută pentru 24 de ore, printr-o ordonanță a Parchetului de lângă Tribunalul București.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată că suspecta ar fi pândit-o pe tânără și într-un moment de neatenție în care se uita la telefon, a împins-o pe șinele de metrou în timp ce trenul se apropia de stația Dristor 1. Deși a înercat să urce înapoi pe peron, victima nu a reușit, fiind împinsă cu piciorul.

„Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie, dar nu pot da vina pe femeia care a împins-o, am înțeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităților. Noi am fost anunțați de poliție în legătură cu tot ce s-a întâmplat și am plecat imediat la București”, a povestit tatăl adoptiv al Alinei Ciucu, citat de ziarul Libertatea.

Text: Ramona Anghel 

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top