ZdpN

Sute de drame coreene intră în portofoliul Warner Bros.

Warner Bros a declarat că dorește să se extindă la nivel mondial prin achiziționarea serviciului SVOD DramaFever, care conține o arhivă de 700 de titluri de televiziune, filme și muzică, inclusiv sute de filme de dramă coreene și filme – de la actualul propietar al companiei, SoftBank.

Sute de drame coreene intră în portofoliul Warner Bros.

Time Warner își continuă astfel planul de dezvoltare la nivel global, după ce a achiziționat recent iSteamPlanet și a lansat servicii SVOD cu HBO în SUA, dar și Hollywood VIP în China, în parteneriat cu Tencent.

Acest articol este recomandat de agentia re7consulting – Agentie de Marketing Online din Bucuresti.

Craig Hunegs, președinte al departamentului de business și strategie la Warner Bros. Television Group, a declarat: ”Cu resursele companiei Warner Bros, serviciul DramaFever se va dezvolta rapid. La fel de important este și faptul că am reușit să aducem la Warner Bros o echipă talentată, condusă de Seung Bak și Suk Park.

Ca parte a acordului, co-fondatorii DramaFever, Seung Bak și Suk Park vor continua să supravegheze compania. Cei doi au început DramaFever în 2009, cu doar 10 seriale coreene.

Termenii financiari ai tranzacției nu au fost dezvăluiți, cu toate acestea, este clar faptul că Warner Bros investește într-o piață populară, care se află în creștere constantă, în speranța de a își extinde aria de acoperire.

Canalul DramaFever are mai mult de un milion de abonați pe YouTube și 147.000 de urmăritori pe Twitter.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top