ZdpN

Cele mai recente fotografii de pe Marte dezvăluie ceva foarte surprinzător

Acum câteva săptămâni, NASA a făcut o descoperire care ar putea indica existența vieții pe planeta Marte, dar o fotografie și mai recentă a planetei dezvăluie ceva care ar putea sa ia viața cuiva.

Observatorii care analizează imaginile transmise de pe Marte au descoperit un obiect care seamănă cu un pistol întins pe suprafața planetei roșiatică. Este aceasta doar o piatră bizară în formă de armă sau chiar există arme pe Marte?

Aceasta fotografie a fost luată pe data de 7 septembrie 2014. Observați ceva ciudat pe suprafața planetei Marte?

Oamenii au observat ceea ce arată ca o armă abandonată situată în nisipul de pe suprafața planetei. Eu nu pot decât să presupun că are sens, dacă ar fi să mă iau după faptul că planeta este numită după zeul roman al războiului.

Cele mai recente fotografii de pe Marte

Desigur, de la aterizarea roboțelului Rover pe planeta Marte, unele fotografii trimise de către acesta ne-au arătat diferite obiecte ciudate.

Îți amintești când s-a creat isteria cu iguana din fotografia de mai jos?

fotografii de pe Marte

Și nu putem uita această piramidă fotografiată pe planeta Marte!

fotografii planeta Marte

Acest tip de fotografii de pe Marte a devenit viral în mediul online, motiv pentru care a apărut următoarea întrebare: „S-ar putea utiliza o armă de foc (pistol) pe planeta Marte?”.

Conform celor de la mysteriousuniverse.org, acest lucru ar fi posibil. Armele nu au nevoie de oxigen extern pentru a trage, iar lipsa de atmosferă ar facilita deplasarea glonțului, acesta reușind să parcurgă o distanță mult mai mare.

De asemenea, se zvonește că echipamentul cosmonauților ruși ar include și un pistol, dar din câte știm noi, aceștia încă n-au reușit să ajungă pe Marte… sau au reușit?

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top